Rabatt på varmepumpe uke 15 (8-14.april)- 3 gode grunner til å benytte anledningen

Kommersiellt samarbeid med Varmepumpeshopen

Nå har vi såvidt begynt å våkne til liv etter vinteren-en vinter som for mange har levert de høyeste strømregningen vi har sett….da har kanskje du som meg tenkt at neste vinter skal man være bedre forberedt? Her er 3 gode grunner til å anskaffe varmepumpe før neste vinter-og denne uken er det 1000kr rabatt på utvalgte modeller med installering-se oversikt under artikkelen!

1. Du sparer penger og slipper strømregninger som i vinter
Det er oppvarming som står for størstedelen av strømutgiftene i vanlige boliger/leiligheter. Hvor mye man sparer vil variere-under optimale forhold kan man redusere oppvarmingskostnadene med 65%, men selv om de fleste ligger under det (det store flertallet ligger på 30-50%) er det snakk om store besparelser-faktisk sparer de fleste inn en varmepumpe på få år! Da er verdien av bedre komfort og inneklima ikke medregnet selvsagt! Det er i den forbindelse greit å ta med at vi ivinteren 2018/2019 hadde den høyeste strømprisen vi har hatt på mange år -for en vanlig bolig vil strømregningen for 2018 bli 6-8000kr høyere enn for 2017 (Kilde: Dagens Næringsliv) Da er ikke de kalde månedene med rekordstrømpriser etter nyttår medregnet…

2. Du får bedre inneklima og bedre kontroll på temperaturen innendørs
Det er ikke til å legge skjul på at for mange er det komforten vel så mye som økonomien som gjør at man velger å anskaffe varmepumpe. Det er jo ikke til å stikke under en stol at særlig for litt eldre boliger/leiligheter så svinger temperaturen inne endel, særlig når det er kaldest/mest vindfullt og man fyrer med ved i tillegg til elektrisk for å holde det varmt. Hvem kjenner ikke igjen følelsen om morgenen når det eneste rommet med behagelig temperatur er badet-og det er opptatt…. I tillegg har moderne varmepumper også god effekt på inneklimaet ved at luften renses- i hvor stor grad varierer etter hvilken pumpe man har, men alle som har rengjort et filter i en luft-til-luft varmepumpe forstår at luften inne i boligen er bedre med pumpen enn uten!

3. Kjærligheten får bedre vilkår
Joda- jeg strekker kanskje fordelene med varmepumpe bittelitt langt nå, men jeg tror også jeg har et lite poeng….jf f.eks den tidligere nevnte kalde morgenen hvor det plutselig er behagelig temperatur i hele huset ikke bare på badet…. Eller når man kommer hjem fra jobb, middag skal lages, unger aktiveres-og man slipper fyre i peisen eller hutre rundt men kan henge opp yttertøyet og fortsette med oppgavene i behagelig innetemperatur…. Når ettermiddager og lørdager kan brukes til andre ting enn vedkløyving, henting av ved i kø på plantasjen og støvsuging av alt støvet vedfyring fører med seg…. Da kan man kanskje være litt enig i at joda- det blir litt bedre stemning med varmepumpe! Forøvrig er det jo selvsagt ingenting i veien for å hive et par kubber i peisen i kveldingen sånn for stemningen sin skyld, selv om man har varmepumpe…

8-14.april er det mulig å få varmepumpe til rabatt hos Varmepumpeshopen:

Tilbud: 1000,- rabatt på utvalgte varmepumper
Kode: Super1000
Gyldighet: 8-14. april
Vilkår: Rabatten gjelder kun ved bestilling sammen med installasjon. Gjelder bestilling av følgende varmepumper med installasjon:
Panasonic HZ25UKE & HZ35UKE
Panasonic Z25UFEAW-1 & Z35UFEAW-1
Toshiba Daiseikai RAS9 25 & RAS9 35
Mitsubishi MSZ-LN25WG25 & MSZ-LN25WG35

PS: Lurer du på om du må søke om installering av varmepumpe etter Plan-og bygningsloven –les herFacebooktwittermail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *